ervaringen

Laat u inspireren door de ervaringen van deze gasten:

 • Anne (24) uit Amsterdam – “Heerlijk tot rust gekomen met een glas wijn. Hier zou ik wel een jaar kunnen blijven. Vooral de persoonlijke touch van Karin doet wonderen!”.
 • Marjolein (42) uit Utrecht – ‘Het Bergenhuisje is een knus nestje. De regen buitengesloten en al snel vergeten. Lag heerlijk opgerold op de bank (zit geweldig) een boek te lezen.

 

5 antwoorden op “ervaringen”

 1. Wat een heerlijke week was dat! Wat een rust, dat dat nog te vinden is in Nederland. En het comfort van het huisje laat niets te wensen over.

 2. Een echt luxe huisje met alles erop en eraan. Je wordt van harte welkom geheten en vervolgens heb je het rijk helemaal alleen. Zo relaxed!

 3. Wat een superweekje hebben wij gehad op deze prachtige plek. Echt een heel fijn huisje met daaromheen alle privacy. Zeer welkom waren de tips van Karin en Wim waardoor wij nog meer moois in de omgeving hebben gezien. En ontzettend geboft met het fantastisch (fiets)weer.

  Frans en Meriam

 4. Perfect, zowel de woning als de locatie. Smaakvolle inrichting, brandschoon en compleet. De ligging aan de rand van het perceel en het uitzicht over de omgeving garanderen een vakantie gevoel.
  Hartelijke ontvangst door Karin en Wim. Een echte aanrader om de bijzondere Voerstreek te ontdekken.
  Pieter en Monique

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *